Na področju Republike Slovenije je ureditev zdravstvene oskrbe izključno v pristojnosti države in njenega zdravstvenega sistema. Skladno z zakonom nihče drug ne sme izvajati zdravstvenih storitev. Pred uporabo naših storitev zato upoštevajte, da je Pot zdravja d. o. o. zasebna organizacija, ki ne izvaja zdravstvenih in zdravilskih storitev ter ni del zdravstvenega sistema. Naše diagnostične storitve v nobenem primeru ne nadomeščajo zdravniške diagnoze ali zdravniške obravnave. Naše storitve so namenjene izboljšanju kvalitete življenja in psihofizičnega počutja posameznika. Zato moramo poudariti, da se vsa testiranja, obravnave, nasveti, priporočila in vse ostale aktivnosti v našem centru izvajajo z namenom izboljšati duševno, čustveno in fizično počutje ter kvaliteto življenja. Naše storitve ne nadomeščajo zdravniške diagnoze in zdravniške obravnave. Zaradi preventivnega diagnostičnega pregleda ali katerekoli druge storitve v izvedbi Pot zdravja d.o.o. ne opuščajte preventivnih ali kurativnih zdravniških pregledov ali uživanja predpisanih zdravil. Nobena naša storitev ni namenjena diagnosticiranju bolezni ali zdravljenju bolezni, saj lahko to v Republiki Sloveniji izvaja samo uradna medicina. Svetujemo vam, da se za vsa vprašanja v zvezi z vašim zdravjem vedno najprej obrnete na svojega zdravnika in farmacevta. Če menite, da imate zdravstveno težavo, smo vas dolžni opozoriti, da se pred kakršno koli drugo obravnavo, vedno posvetujete s svojim zdravnikom in farmacevtom.

 

Info


 

Pot zdravja

Finžgarjeva ulica 1

8250 Brežice

 

 

NAROČITE SE
preko spletnega obrazca

 

 

ali

nas pokličete na

041 365 817

 

ali

nam pišite na

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Prijava na e-novice

 

Prijavite se na naše Pot zdravja e-novičke in prejmite EKSKLUZIVNI dostop do Vodnika po čakrah, kjer boste na 33. straneh spoznali:

 

• posamezne čakre in kako vplivajo na nas,

• vaje za spodbujanje čaker,

• načine za samozdravljenje,

• ustrezne drage kamne, eterična olja in barve za posamezne čakre,

• afirmacije za harmonizacijo čaker.

 

1x do 2x mesečno boste prejemali koristne nasvete in informacije, ki vam bodo pomagale izboljšati vaše zdravje in zaživeti polno življenje.

 

Vnesite veljaven elektronski poštni naslov.

Prosimo da vnesete vaš E-poštni naslov.

Prosimo vas, da polje obkjukate.

Pridružite se nam na socialnih omrežjih

 

 

 

Pot zdravja

Finžgarjeva ulica 1

8250, Brežice

 

  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

  041 365 817

 

© 2018 Pot zdravja. Vse pravice pridržane.