Imate kdaj, ko ste v stresni situaciji občutek, da vas vedno tišči ali boli v določenem delu telesa? To pomeni, da so določeni deli telesa prekomerno obremenjeni. Če se to ponavlja lahko sčasoma pride do bolezenskih sprememb v teh preobremenjenih delih telesa. 

 

Življenjska energija je najdragocenejša energija na svetu. Vse se vrti okoli nje in iz nje izvira življenje kot ga poznamo na zemlji. Vse premalo se zavedamo, da z njo upravljamo mi sami. Pogosto upravljamo z njo nespametno, jo izčrpavamo, kar vodi do različnih težav in celo do bolezni. Dokazano je, da je okrog 65 % vseh bolezni psihosomatskega izvora. Prav psihosomatske bolezni so dober primer, kako povezana sta fizično in psihično (energetsko) telo. Tako se spremembe oziroma neravnovesja v energetskem telesu čez čas izrazijo na fizičnem telesu, v obliki bolezni.

 

               

 

IZMERITE VAŠO ŽIVLJENJSKO ENERGIJO, ENERGIJSKO POLJE, ENERGETSKE CENTRE IN DEJAVNIKE STRESA

 

S pomočjo revolucionarne tehnologije Aureola®S izmerimo vašo življenjsko energijo, dejavnike stresa, energijsko polje (auro), energetske centre (čakre) in energijske kompenzacije. S hitrim optičnim branjem analiziramo stanje vašega organizma z vidika fizičnega in energetskega telesa. Metoda je popolnoma neboleča, brez stranskih učinkov ali posegov v telo. Postopoma  položimo prst za prstom na obeh rokah na posebno prozorno elektrodo. Med prstom in elektrodo stečejo visokonapetostni impulzi, ki izmerijo energijske lastnosti organizma. 

 

Izmerimo energijski potencial telesa

Opredelimo trenutno energijsko stanje vašega telesa in izmerimo vaš energijski potencial. Preverimo morebitna energetska odstopanja na določenih mestih in energijske kompenzacije.  

 

Prikažemo energijske zastoje v telesu in možne težave

Na podlagi opredelitve energijskega polja telesa, se vzpostavi povezava med posameznimi energijskimi conami in človeškimi organi, ki razkrivajo energijski zastoj oz. blokado v telesu. Tako pridobimo podatke in shemo celotnega organizma, z najbolj obremenjenimi sistemi in organi, ki najbolj potrebujejo pozornost in podporo. 

 

Grafično prikažemo vaše energijsko polje 

Sliko vašega energijskega polja prikažemo tako v obliki numeričnih značilnosti, kot tudi v obliki tabel in diagramov. 

 

Analiziramo stanje energetskih centrov 

S pomočjo grafične sheme in numeričnih značilnosti analiziramo vaše energetske centre (čakre). 

 

Preverimo raven čustvenega in duševnega vpliva na stanje organov

Sistem omogoča primerjavo energijskega potenciala organizma kot celote in energijskega stanja telesa v času merjenja ter prikaz ravni duševnega in čustvenega vpliva na splošno stanje organov in sistemov. 

 

Svetujemo terapijo za uravnoteženje čaker    

Na podlagi meritev, po potrebi predpišemo program za uravnoteženje človeških energetskih centrov (čaker), s čimer pomagamo telesu obnoviti svoje funkcionalne zmožnosti. 

 

 

 

Info


 

Pot zdravja

Finžgarjeva ulica 1

8250 Brežice

 

 

NAROČITE SE
preko spletnega obrazca

 

 

ali

nas pokličete na

041 365 817

 

ali

nam pišite na

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Prijava na e-novice

 

Prijavite se na naše Pot zdravja e-novičke in prejmite EKSKLUZIVNI dostop do Vodnika po čakrah, kjer boste na 33. straneh spoznali:

 

• posamezne čakre in kako vplivajo na nas,

• vaje za spodbujanje čaker,

• načine za samozdravljenje,

• ustrezne drage kamne, eterična olja in barve za posamezne čakre,

• afirmacije za harmonizacijo čaker.

 

1x do 2x mesečno boste prejemali koristne nasvete in informacije, ki vam bodo pomagale izboljšati vaše zdravje in zaživeti polno življenje.

 

Vnesite veljaven elektronski poštni naslov.

Prosimo da vnesete vaš E-poštni naslov.

Prosimo vas, da polje obkjukate.

Pridružite se nam na socialnih omrežjih

 

 

 

Pot zdravja

Finžgarjeva ulica 1

8250, Brežice

 

  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

  041 365 817

 

© 2018 Pot zdravja. Vse pravice pridržane.