SENSITIV IMAGO™ ANGEL in SENSITIV IMAGO™ АNGEL ULTRA GREEN - popolna zaščita prostora pred elektromagnetnim onesnaževanjem 

 

 

Naše okolje neposredno vpliva na naše življenjske pogoje in s tem na zdravje in kvaliteto življenja. Današnja znanost potrjuje, da škodljiva sevanja resno vplivajo na zdravje in počutje ljudi, posebno če smo mu dolgo časa izpostavljeni. Hrup, elektromagnetno sevanje (EMS) elektroenergetskih naprav, svetlobno onesnaževanje, Hartmanova in Curryjeva mreža, podzemni vodni tokovi, geološki prelomi so glavni povzročitelji sevanja in so postali naša stalnica doma in drugod. Vsa omenjena sevanja škodujejo človeškemu organizmu na dolgo obdobje. So kot nekakšen tihi ubijalec na dolgo obdobje. Pri tem pa je za naše zdravje najbolj nevarno sevanje na delovnem mestu in med spanjem, saj smo mu takrat najdlje časa izpostavljeni.

 

Na kaj vpliva? 

Sensitive Imago® Angel postopno ustvari idealno okolje in zaščiti vaše energijsko polje pred geopatogenimi polji (podzemne vode, zemeljske magnetne mreže, itd.) ter pred elektromagnetnim onesnaževanjem (računalniki, mobilni telefoni, radioaktivni žarki, električna svetila, itd.). Zanesljivo lahko izravna in popolnoma odpravi škodljive učinke geopatogenih območij, psihosomatskih območij, vodnih tokov, Curryjeve in Hartmannove mreže, vključno z elektrosmogom. Čiščenje našega delovnega in bivalnega okolja od elektromagnetnega smoga lahko pomaga odpraviti številne zdravstvene težave in prispeva k odpravljanju psihosocialnih težav v družini in na delovnem mestu. Poleg tega odpravlja tudi druge negativne vplive, ki vplivajo na celično strukturo fizičnega telesa.

 

Za koga je primeren?

Sensitive Imago® Angel lahko uporablja vsak, ki se želi znebiti negativnega vpliva vsakodnevnega elektromagnetnega smoga. Primeren je za stanovanja, hiše in poslovne prostore z večjimi elektromagnetnimi obremenitvami. Prav tako lahko pomaga uravnovesiti vaše rastline ter pozitivno vpliva na vaše hišne ljubljenčke. V veliko pomoč je tudi ljudem, ki izvajajo različne oblike terapij, saj zaščiti energijsko polje terapevta in klienta. Priporočljiv je predvsem za:

  • zdravnike,
  • maserje,
  • terapevte,
  • bioresonančne terapevte,
  • psihoterapevte,
  • bioenergetike,
  • naturopate in
  • druge strokovnjake, ki delajo z ljudmi.

Kako deluje?

Sensitive Imago® Angel z vibracijo dragih kamnov in različnimi LED barvami ustvari podporno in prijetno sobno klimo. Frekvenčno območje, v katerem posamezni minerali "vibrirajo", je uravnoteženo in optimalno za učinkovito čiščenje okolja. Ugotovljeno je bilo, da lahko posamezni minerali, ustvarijo vzajemno podporo vibracij, ki jih naravno zaznava v okolju - ali gre za geopatogene cone ali druge vplive, ki tudi vibrirajo v določenem frekvenčnem območju. Na podlagi tega zmanjša učinek negativnih vibracij in vzpostavi harmonično okolje za dolgo, srečno in zdravo življenje, polno energije.

Ustvarja prijetno vzdušje, ščiti pred mikrorganizmi, elektro smogom in geopatskimi stresnimi območji. Izboljša počutje in kakovost spanja.  

 

Primerjava učinkov Sensitiv Imago Angel in Sensitiv Imago Angel Ultra green 

Učinki

Sensitiv Imago Angel

Sensitiv Imago Angel Ultra green

Zaščita delovnega in domačega okolja na več nivojih

DA

DA

Preprečevanje tveganj na vseh ravneh

DA

DA

Zaščita pred elektromagnetnim sevanjem

DA

DA

Zaščita pred elektromagnetnim onesnaženjem

DA

DA

Zaščita pred sevanjem mobilnih telefonov

DA

DA

Zaščita pred sevanjem mobilnih telefonov - 5 G

NE

DA

Izniči učinke Hartmanove mreže in podzemnih vodnih tokov

DA

DA

Pomaga pri odpravljanju psihosocialnih težav

DA

DA

Nudi osebno in družinsko zaščito

DA

DA

Zaščita pred učinki onesnaženja z električnimi avtomobili

NE

DA

Vpliva na celično strukturo fizičnega telesa

DA

DA

Pomaga zmanjšati številne zdravstvene težave

DA

DA

Načelo nadzorovanega sproščanja energije iz mineralov

DA

DA

Vpliva na zunanji in medcelični vodni sistem 

NE

DA

Harmonizira vodo

NE

DA

Zaščita pred virusi in bakterijami

DA

DA

Pomaga uravnovesiti  rastline

DA

DA

Ima pozitivne učinke na hišne ljubljenčke

DA

DA

Primerno za otroke

DA

DA

Prispeva k usklajevanju družinskih odnosov

DA

DA

Prispeva k usklajevanju telesa in duha

DA

DA

Vplivno območje

<30

>30

Certifikati, garancija, uporabniški priročnik

DA

DA

Laboratorijski testi IGEF IIREC

DA

DA

 

Učinki

Učinki Sensitiv Imago ™ Angel so odvisni od več dejavnikov. Prve spremembe, ki so posledica vplivov Sensitiv Imago ™ Angel, so odvisne od občutljivosti in dojemanja vsakega posameznika. Bolj dojemljivi boste učinek čutili že po prvih treh urah. Prostori v polmeru 10 m bodo popolnoma očiščeni v treh do šestih tednih, odvisno od stopnje patogenosti območij. Glede na stopnjo patogenosti prostorov ali organizmov se lahko težave s prilagajanjem pojavijo v nekaj dneh.

Bolj senzibilni posamezniki čutijo prve učinke skoraj takoj. Čutijo, da se je spremenilo ozračje (bolj čist zrak), večji občutek sproščenosti.

Nekateri posamezniki lahko doživijo začasno "obdobje prilagajanja". To je rezultat blokad v našem telesu, ki so bile v mirovanju, zdaj pa so se aktivirale. Sčasoma bo naprava odpravila te blokade, morebitni negativni občutki pa bodo izginili. To reakcijo lahko primerjamo z različnimi oblikami razstrupljanja.

Delovanje naprave ima dolgoročen učinek.

Po 3-6 tednih zmanjšuje in odpravlja učinek geopatogenega sevanja na organizem.

Po 1-3 mesecih zmanjšuje in odpravlja parazitske, bakterijske, glivične in virusne obremenitve (odvisno od diete in drugih dejavnikov). Poleg tega izboljša  metabolizem in povečuje energijo.

Po 3-6 mesecih je okolje popolnoma očiščeno. Po tem obdobju so vsi uporabniki poročali o bistveno višjih stopnjah energije.

Od 6 do 12 mesecev uporabe lahko privede do odprave nekaterih resnih zdravstvenih težav in celotnega razstrupljanja telesa.

Uporaba naprave ima pozitiven učinek na naslednje simptome in zaplete: glavobol, revmatične težave, otrdele mišice, prebavne težave, živčnost, nespečnost, nemir, utrujenost, notranji stres, bolezni srca ali onkologijo.

 

Delovanje je testirano in potrjeno s strani IGEF-a

Sensitive Imago® Angel je testiralo in potrdilo Mednarodno združenje za elektrosmog in raziskave (IGEF). Rezultati preiskave, ki jo je opravilo omenjeno združenje in raziskovalni laboratorij, potrjujejo, da uporaba naprave potrjeno izboljša variabilnost srčnega utripa in izboljša prilagodljivost avtonomnega živčnega sistema. Iz rezultatov meritev izhaja, da uporaba naprave vodi do dokazljivega izboljšanja variabilnosti srčnega utripa, ima pozitiven učinek na cirkulacijo srca in pomaga k ohranjanju notranjega ravnovesja v avtonomnem živčnem sistemu. Izmerjeni rezultati kažejo, da se pozitivni učinek naprave povečuje s trajanjem uporabe naprave.

 

Primer meritev:

Srčni utrip pred pričetkom uporabe naprave Sensitive Imago® Angel

Srčni utrip po 20-ih dneh uporabe naprave Sensitive Imago® Angel

 

Minimalno vzdrževanje

Naprava zahteva minimalno vzdrževanje. Napravo očistite tako, da jo obrišete z vlažno krpo (ne mokro). Ne uporabljajte tekočih detergentov, ker obstaja nevarnost prodiranja v napravo. Če lučke ne delujejo, je potrebno napravo zamenjati.

 

Opomba: Naprava ni medicinska naprava in ne nadomešča medicinske oskrbe.

Info


 

Pot zdravja

Finžgarjeva ulica 1

8250 Brežice

 

 

NAROČITE SE
preko spletnega obrazca

 

 

ali

nas pokličete na

041 365 817

 

ali

nam pišite na

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Prijava na e-novice

 

Prijavite se na naše Pot zdravja e-novičke in prejmite EKSKLUZIVNI dostop do Vodnika po čakrah, kjer boste na 33. straneh spoznali:

 

• posamezne čakre in kako vplivajo na nas,

• vaje za spodbujanje čaker,

• načine za samozdravljenje,

• ustrezne drage kamne, eterična olja in barve za posamezne čakre,

• afirmacije za harmonizacijo čaker.

 

1x do 2x mesečno boste prejemali koristne nasvete in informacije, ki vam bodo pomagale izboljšati vaše zdravje in zaživeti polno življenje.

 

Vnesite veljaven elektronski poštni naslov.

Prosimo da vnesete vaš E-poštni naslov.

Prosimo vas, da polje obkjukate.

Pridružite se nam na socialnih omrežjih

 

 

 

Pot zdravja

Finžgarjeva ulica 1

8250, Brežice

 

  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

  041 365 817

 

© 2018 Pot zdravja. Vse pravice pridržane.