Reiki je univerzalna zdravilna  energija, sistem naravnega zdravljenja, ki zdravi s polaganjem rok na obolelo mesto. Izvaja se na človeku samem fizično ali na daljavo in ima povsem enak učinek. Reiki beseda je sestavljena iz rei (univerzalno) in ki-(življenjska vitalna energija). Življenjska, duhovna energija, ima zdravilne učinke na telo in duha.

Do te zdravilne energije lahko pride vsak, s prisotnostjo reiki terapevta.

 

 

Kako poteka reiki terapija?

 

Energija potuje iz rok terapevta na telo pacienta, oziroma na obolelo mesto, kamor terapevt usmeri zdravilno energijo. Pri tem ni potrebna predhodna diagnoza. Univerzalna energija je inteligentna in potuje tam ter deluje, kjer je to najbolj potrebno. Deluje zdravilno na človeško telo, kot na duha.

 

Opisi, izkušnje in misli terapevta

 

Reiki uporabljam dobrih 15 let, sedaj sem star 46 let. Odkar uporabljam reiki na sebi in skoraj vsak dan na drugih, ki me zato prosijo, čutim konstantno močno povezanost s seboj.

In z nečim, čemur ne bi dajal imena, naj bo to Univerzalna neusahljiva zdravilna inteligenca prežeta z ljubeznijo.

 

Z reikijem proti glavobolom

Gospa srednjih let je trpela glavobole, na tedenski bazi. Kombinacija pogovora, nekaj refleksoconskih masaž stopal in terapij reiki-ja ter njeni glavoboli so v nekaj tednih povsem izzveneli. Pri tem je predvsem pomagal prav reiki. Takih primerov je bilo več in dali so odlične rezultate.

 

S pomočjo reiki-ja brez mišičnega krča v vratu

Poklical me je gospod in rekel, da je žena doživela mišični krč v vratu ("heksenšus") ter  da ne more vstati z postelje. Nameraval sem poklicati reševalno vozilo. Prosil me je za pomoč. Ta dan sem bil 350 km oddaljen od gospe, ki je trpela hude bolečine. Napravil sem terapijo na daljavo in že po prvi (ta isti dan) terapiji je lahko normalno vstala. Nadaljevala sva še z nekaj terapijami in stanje se ji je zelo izboljšalo.

 

Z reiki-jem sva odpravila bolečine v hrbtenici

Gospa v pokoju, nezadovoljna z življenjem in s stalnimi bolečinami v hrbtenici, me je prosila za pomoč.

Naredila sva kar nekaj terapij. Izkazalo se je, da je reiki visoka zdravilna inteligenca. Po nekaj terapijah je popolnoma spremenila življenje. Bolečine v hrbtenici so popustile, gospa pa zdaj živi prijazno življenje do sebe in je veliko bolj zadovoljna.

 

Reiki ne le zdravi obolelo mesto, temveč postavlja človek nazaj v svojo lastno os. Obrne ga vase, navznoter in ga opomni, da je za srečno in zdravo življenje nujno, da se ima rad in lepo skrbi zase.

Prijazni bodite do sebe in imejte se radi!  Vabljeni na terapijo z REIKI-jem.

 

Vaša reiki terapevt 

 

 

 

Matija Lupšina

Sem raziskovalec samega sebe in življenja. Rad imam ljudi, ta svet in sem velik optimist. Kot vinogradnik, športnik, popotnik, starš in partner si svoje baterije vsak dan napolnim v naravi. S svojimi padci in vzponi sem spoznal sebe in to še vedno počnem. Vsak trenutek se zavedam kako lepo je živeti. Ljudje smo tukaj na svoji življenjski poti in želimo ta čas preživeti čim bolj srčno, zdravo in zadovoljno. Z veseljem vam bom pri tem pomagal, tako s svojimi življenjskimi izkušnjami kot tudi veliko voljo po tem, da pomagam ljudem. Tu sem za vas, če vas kje tišči, boli, se vam zdi, da se v duši ne počutite dobro, oziroma vam način življenja že ves čas kliče po spremembi.
 
Reference in znanja:
  • Reiki mojster 3. stopnje
  • Tečaj masaža stopal
  • Tečaj klasične masaže celega telesa
  • Mojster terapije z hipnozo - hipnoterapija

 

Info


 

Pot zdravja

Finžgarjeva ulica 1

8250 Brežice

 

 

NAROČITE SE
preko spletnega obrazca

 

 

ali

nas pokličete na

041 365 817

 

ali

nam pišite na

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Prijava na e-novice

 

Prijavite se na naše Pot zdravja e-novičke in prejmite EKSKLUZIVNI dostop do Vodnika po čakrah, kjer boste na 33. straneh spoznali:

 

• posamezne čakre in kako vplivajo na nas,

• vaje za spodbujanje čaker,

• načine za samozdravljenje,

• ustrezne drage kamne, eterična olja in barve za posamezne čakre,

• afirmacije za harmonizacijo čaker.

 

1x do 2x mesečno boste prejemali koristne nasvete in informacije, ki vam bodo pomagale izboljšati vaše zdravje in zaživeti polno življenje.

 

Vnesite veljaven elektronski poštni naslov.

Prosimo da vnesete vaš E-poštni naslov.

Prosimo vas, da polje obkjukate.

Pridružite se nam na socialnih omrežjih

 

 

 

Pot zdravja

Finžgarjeva ulica 1

8250, Brežice

 

  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

  041 365 817

 

© 2018 Pot zdravja. Vse pravice pridržane.