Frekvenčna kompenzacija stimulira imunsko obrambo, izločanje toksinov in strupenih presnovnih produktov, deaktivacijo okužb, regeneracijo tkiv in spodbuja obnovitvene procese v organizmu.

 

Z nebolečim in  telesu prijaznim postopkom frekvenčne kompenzacije, na organih, ki kažejo šibkejšo frekvenčno sliko in znake prizadetosti, spodbudimo frekvečni potencial organa in mu pomagamo, da se povrne v svoje idealno stanje.

Kdaj se uporablja?

Če diagnostična naprava odkrije, da se na posameznih celicah, organih ali organskih sistemih pojavljajo frekvenčne motnje, uporabimo frekvenčno kompenzacijo in organizem stimuliramo nazaj v prvotno stanje ravnovesja. S tem se izboljša regeneracija in obnovitveni procesi v organizmu ter stimulira imunska obramba telesa.

 

Za koga je primerna?

Frekvenčna kompenzacija je primerna za odrasle, otroke in starejše. Odsvetujemo jo le epileptikom, bolnikom s srčnim spodbujevalnikom in nosečnicam. Obravnava je klientu prijazna in povsem neboleča. Izvaja se v sproščenem in prijetnem okolju.

 

Kako naprava deluje?

Frekvenčna diagnostična naprava uporablja algoritme kompenzacije frekvence. Gre za energetsko frekvenčni vpliv, ki stimulira telesne strukture, da se povrnejo v svoje idealno stanje. Frekvenčni etaloni zdravega organizma so registrirani v pomnilniku naprave, in v obravnavi z njimi stimuliramo telesne strukture. Spreminjanje stanja lahko sledite med sejo na zaslonu v realnem času.

 

Mnenja naših strank:

Kvalitetni in srčni pristop Jasmine, Aleksandra in ekipe, udobno, podporno in toplo okolje, zelo učinkovita metoda, ki jo nudi frekvenčna terapija,.. Vse to in še več me vsakič znova regenerira in navdihuje. Hvala celotni ekipi... Hvala, da ste. 

Simona T., Dolenjske Toplice

Sensitiv imago diagnostika

Več

 

Info


 

Pot zdravja

Finžgarjeva ulica 1

8250 Brežice

 

 

NAROČITE SE
preko spletnega obrazca

 

 

ali

nas pokličete na

041 365 817

 

ali

nam pišite na

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Prijava na e-novice

 

Prijavite se na naše Pot zdravja e-novičke in prejmite EKSKLUZIVNI dostop do Vodnika po čakrah, kjer boste na 33. straneh spoznali:

 

• posamezne čakre in kako vplivajo na nas,

• vaje za spodbujanje čaker,

• načine za samozdravljenje,

• ustrezne drage kamne, eterična olja in barve za posamezne čakre,

• afirmacije za harmonizacijo čaker.

 

1x do 2x mesečno boste prejemali koristne nasvete in informacije, ki vam bodo pomagale izboljšati vaše zdravje in zaživeti polno življenje.

 

Vnesite veljaven elektronski poštni naslov.

Prosimo da vnesete vaš E-poštni naslov.

Prosimo vas, da polje obkjukate.

Pridružite se nam na socialnih omrežjih

 

 

 

Pot zdravja

Finžgarjeva ulica 1

8250, Brežice

 

  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

  041 365 817

 

© 2018 Pot zdravja. Vse pravice pridržane.