Imate kdaj, ko ste v stresni situaciji občutek, da vas tišči ali boli v določenem delu telesa? Se pogosto srečujete s pomanjkanjem energije? Se vam zdi, da ste včasih utrujeni od življenja? Imate težave v odnosih ali v izražanju sebe? Težko sledite svojim ciljem? Se želite osvoboditi strahov in zaživeti polno in svobodno življenje?  

Če ste na katerega izmed zgornjih vprašanj odgovorili z da, vam lahko pomagamo v centru Pot zdravja, kjer so za vas na razpolago strokovnjaki, ki vas na podlagi lastnih izkušenj in znanja popeljejo na pot, po kateri želite iti. 

  

Učinki osebnega svetovanja

Z osebnim svetovanjem vam bomo pomagali:

- definirati morebitna neravnovesja v vašem fizičnem in psihičnem energetskem polju in energetskih centrih,

- poiskati vzroke za neravnovesja v vašem telesu,

- preveriti stopnjo zadovoljstva po posameznih področjih v vašem življenju in izdelati načrt za izboljšanje stanja posameznega stebra,

- raziskati in poiskati svoje potenciale,

- odkriti vaša omejujoča prepričanja in jih razrahljati,

- odkriti kateri strahovi vas omejujejo na poti k uresničitvi vaših ciljev in se soočiti z njimi,

- stopiti na pot svobodnega in polnega življenja. 

 

VAŠA OSEBNA SVETOVALCA IN COACHA

 

 

Najbolj od vsega je partner in oče, katerega glavno poslanstvo je otroke naučiti, kako ohraniti ravnovesje v življenju in nanje prenesti zdrav način življenja v sodobnem času. Njegovo življenje je bilo vrtiljak preizkušenj, ki se je začel vrteti že v najzgodnejšem otroštvu. Okusil je težo in trdoto kmečkega življenja na socialnem robu ter boja za golo preživetje. Srečal se je tudi s hudo boleznijo najdražje osebe. Vse skupaj ga je prekalilo v neumornega borca in iskalca prave vrednosti življenja. Njegovo glavno poslanstvo je opolnomočiti ljudi okrog sebe. Kot avtor metode in knjige 7 stebrov zdravega življenja uči svoje kliente, kako ohraniti ravnovesje v življenju ter s tem poskrbeti za dobro počutje in zdravje. Svoje bogate izkušnje na poslovnem področju pa prenaša v večja podjetja po Sloveniji.

 

Petra Grajžl

 

Je NLP, life in business coach. Poleg tega je magistrica poslovnih ved in strokovnjakinja na področjih upravljanja s človeškimi viri, vodenja procesa inovacij, PR in izvedbe projektov. Njen avtorski sistem celostnega dela z zaposlenimi »Kultura zavzetih inovatorjev 3 x 12« je prejel slovensko nagrado za HRM projekt leta 2017. Za svojo inovativnost pri delu z ljudmi je prejela dva srebrna in bronasto priznanje Gospodarske zbornice Slovenije. Kot NLP mojster praktik pri svojem delu uporablja tudi NLP orodja, s čimer izboljšuje medsebojne odnose in komunikacijo. Je odgovorna urednica strokovne revije ter avtorica in vodja številnih družbeno odgovornih projektov. V življenju jo najbolj motivirajo iskreni in pristni odnosi. Zase pravi, da je strastna učenka življenja, predvsem zavestnega delovanja v vseh dejanjih in situacijah, o čemer kot soustanoviteljica in direktorica Zavoda VednoZavedno ozavešča tudi druge.

 

 

 

 

 

 

 

Info


 

Pot zdravja

Finžgarjeva ulica 1

8250 Brežice

 

 

NAROČITE SE
preko spletnega obrazca

 

 

ali

nas pokličete na

041 365 817

 

ali

nam pišite na

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Prijava na e-novice

 

Prijavite se na naše Pot zdravja e-novičke in prejmite EKSKLUZIVNI dostop do Vodnika po čakrah, kjer boste na 33. straneh spoznali:

 

• posamezne čakre in kako vplivajo na nas,

• vaje za spodbujanje čaker,

• načine za samozdravljenje,

• ustrezne drage kamne, eterična olja in barve za posamezne čakre,

• afirmacije za harmonizacijo čaker.

 

1x do 2x mesečno boste prejemali koristne nasvete in informacije, ki vam bodo pomagale izboljšati vaše zdravje in zaživeti polno življenje.

 

Vnesite veljaven elektronski poštni naslov.

Prosimo da vnesete vaš E-poštni naslov.

Prosimo vas, da polje obkjukate.

Pridružite se nam na socialnih omrežjih

 

 

 

Pot zdravja

Finžgarjeva ulica 1

8250, Brežice

 

  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

  041 365 817

 

© 2018 Pot zdravja. Vse pravice pridržane.