1. Ker nam je mar za vas in poskrbimo za 100 % individualno obravnavo

Ljudje smo med seboj povezani. S tem zavedanjem je vaše zadovoljstvo in počutje pri nas vedno na prvem mestu. Z vso odgovornostjo in ljubeznijo se vam bomo posvetili in vam prenesli zavedanje o pomembnih dejavnikih, ki vplivajo na vaše zdravje. Pri tem se vam posvetimo maksimalno, si za vas vzamemo čas in pripravimo individualen plan dela posebej za vas. 

 

2. Ker vam nudimo 100 % garancijo zadovoljstva z vrnitvijo denarja

Za nas je zadovoljna stranka naš glavni cilj in poskrbeli bomo, da boste zadovoljni. Če kljub temu s kakovostjo izvedbe posamezne storitve ne boste zadovoljni, vam vrnemo vaš denar.

 

 

3. Ker storitve opravljamo profesionalno in z največjo skrbnostjo

Naši zaposleni so licencirani strokovnjaki za izvajanje storitev po celostni metodi 7 stebrov zdravega življenja. Vsa oprema, ki jo uporabljamo je sodobna, nova in redno posodobljena z najnovejšimi rešitvami. Velik poudarek dajemo tudi integriteti naših zaposlenih, saj je zaupanje naših obiskovalcev v naše osebje ključno za uspešnost zastavljenih ciljev.

 

4, Ker delamo pošteno in vam pridemo nasproti tudi v primeru socialne stiske

Pri delu nam je pomembno, da vsi naši zaposleni delajo pošteno in da iskreno verjamejo v namen in poslanstvo tega kar delajo. Pri nas ste lahko prepričani, da bomo sledili izključno vašim koristim.

Ker je zdravje stanje, ki mora biti dostopno vsem, se lahko na nas obrnete tudi, če ste v socialni stiski. Prvi obisk v trajanju 30 minut je pri nas vedno brezplačen in za tiste, ki si storitev kljub veliki želji ne morete privoščiti, se bomo potrudili in poiskali rešitev.

 

5. Ker storitve izvajamo celostno

V centru Pot zdravja vsakega posameznika obravnavamo celostno. Pri tem poiščemo osnovne vzroke vašega neravnovesja v telesu in pripravimo individualni načrt, ki je za vas najbolj primeren. Uporabljamo najsodobnejšo tehnologijo in vam hkrati ponujamo pomoč in podporo pri vaši odločitvi za spremembo vašega načina življenja, ki je v večini primerov osnovni vzrok za nastalo stanje.

 

6. Ker uporabljamo najsodobnejšo tehnologijo za odkrivanje sprememb vašega zdravstvenega stanja

Pri delu uporabljamo najsodobnejšo in preverjeno tehnologijo priznanega proizvajalca ter metode, ki so popolnoma varne, učinkovite in koristne tako v akutnih kot tudi kroničnih primerih sprememb v vašem zdravju. S tehnološko podporo in licenciranim strokovnim osebjem bomo odstranili ovire, ki otežujejo oziroma onemogočajo samozdravljenje telesa in omogočili imunskemu sistemu, da vam povrne zdravje. 

 

7. Ker se redno izobražujemo in sledimo novostim

S pridobljenim znanjem, ki ga vedno znova nadgrajujemo, skrbimo da ste deležni najboljše obravnave ter v vaše življenje vnašamo tako tisočletno preverjene modrosti naših prednikov kot tudi najsodobnejša spoznanja s področja zdravja in zdravega življenja.

 

 

Info


 

Pot zdravja

Finžgarjeva ulica 1

8250 Brežice

 

 

NAROČITE SE
preko spletnega obrazca

 

 

ali

nas pokličete na

041 365 817

 

ali

nam pišite na

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Prijava na e-novice

 

Prijavite se na naše Pot zdravja e-novičke in prejmite EKSKLUZIVNI dostop do Vodnika po čakrah, kjer boste na 33. straneh spoznali:

 

• posamezne čakre in kako vplivajo na nas,

• vaje za spodbujanje čaker,

• načine za samozdravljenje,

• ustrezne drage kamne, eterična olja in barve za posamezne čakre,

• afirmacije za harmonizacijo čaker.

 

1x do 2x mesečno boste prejemali koristne nasvete in informacije, ki vam bodo pomagale izboljšati vaše zdravje in zaživeti polno življenje.

 

Vnesite veljaven elektronski poštni naslov.

Prosimo da vnesete vaš E-poštni naslov.

Prosimo vas, da polje obkjukate.

Pridružite se nam na socialnih omrežjih

 

 

 

Pot zdravja

Finžgarjeva ulica 1

8250, Brežice

 

  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

  041 365 817

 

© 2018 Pot zdravja. Vse pravice pridržane.