Ali imate visok delež bolniške odsotnosti v vašem podjetju? Zaradi tega delovni procesi ne potekajo tekoče? Bi radi v vezi s tem zmanjšali stroške, imeli zadovoljne zaposlene, višjo storilnost in boljšo kakovost storitev? Zagotovite, da bodo zaposleni nemoteno opravljali svoje delo in bili pri tem še dolgo učinkoviti!

 

V okviru promocije zdravja na delovnem mestu vam ponujamo dvourno delavnico po sistemu 7 stebrov zdravega življenja, ki je prilagojena sodobnemu človeku in današnji največji vrednoti »ohranjanju zdravja«.  Udeleženci delavnice pridobijo zavedanje, da so sami odgovorni za svoje zdravje. Samo zdrav človek je lahko zadovoljen, poln idej, delovnega elana ter bolj učinkovit pri delu. Vložite v klimo v vašem podjetju, izplačalo se vam bo.

 

 

Glavne prednosti za podjetje:

 

  • zmanjšanje stroškov, povezanih z boleznimi in bolniško odsotnostjo (odškodnine, zdravstveni stroški…) in zmanjšanje delovne invalidnosti,
  • povečanje storilnosti, kakovosti storitev / proizvodov in inovativnosti,
  • povečanje zadovoljstva zaposlenih in strank.

Kot vodstvo ste dolžni izvajati aktivnosti za promocijo zdravja za vaše zaposlene. Z delavnico bodo vaši zaposleni dobili celosten vpogled v način življenja in praktične napotke pri ohranjanju ravnovesja in zdravja v zasebnem in poslovnem okolju. Pomagali jim bomo ozavestiti in pridobiti znanje, s katerim lahko sami na preproste načine živijo bolj kvalitetno.

 

Bonus

 

Vsak udeleženec na delavnici prejme tudi knjigo 7 stebrov zdravega življenja, ki je vodnik na poti osebnega zadovoljstva.

 

 

Na delavnici, ki traja 2 uri, se bomo dotaknili vseh stebrov in na praktičnih primerih pokazali, kako lahko sami ohranimo ravnovesje v življenju ter s tem poskrbimo za dobro počutje in zdravje.

Info


 

Pot zdravja

Finžgarjeva ulica 1

8250 Brežice

 

 

NAROČITE SE
preko spletnega obrazca

 

 

ali

nas pokličete na

041 365 817

 

ali

nam pišite na

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Prijava na e-novice

 

Prijavite se na naše Pot zdravja e-novičke in prejmite EKSKLUZIVNI dostop do Vodnika po čakrah, kjer boste na 33. straneh spoznali:

 

• posamezne čakre in kako vplivajo na nas,

• vaje za spodbujanje čaker,

• načine za samozdravljenje,

• ustrezne drage kamne, eterična olja in barve za posamezne čakre,

• afirmacije za harmonizacijo čaker.

 

1x do 2x mesečno boste prejemali koristne nasvete in informacije, ki vam bodo pomagale izboljšati vaše zdravje in zaživeti polno življenje.

 

Vnesite veljaven elektronski poštni naslov.

Prosimo da vnesete vaš E-poštni naslov.

Prosimo vas, da polje obkjukate.

Pridružite se nam na socialnih omrežjih

 

 

 

Pot zdravja

Finžgarjeva ulica 1

8250, Brežice

 

  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

  041 365 817

 

© 2018 Pot zdravja. Vse pravice pridržane.