Pred časom sem bila popolnoma brez energije, kar je bilo pa najbolj moteče…vsako dopoldne me je bolelo v trebušnem predelu. Imela sem krče, bolečine in tudi pekoč občutek po zaužiti hrani. Poleg tega pa sem imela tudi diagnosticirane notranje hemeroide in helicobacter pylori, bakterijo, ki je pri ljudeh izredno pogosta in povzroča tudi resne bolezni kot so: kronični gastritis, rano na želodcu ali dvanajstniku, dispepsijo (pogosta bolečina v trebuhu) in raka na želodcu. Odločila sem se za pregled na napravi Sensitiv Imago, ki je pokazala, da je moj imunski sistem zelo oslabljen. Naprava je zaznala tudi frekvenčne slike 15 aktivnih mikroorganizmov. Med njimi tudi dve vrsti kandide in helicobacter pylori. Takoj sem se odločila, da opravim terapije s frekvenčno kompenzacijo. Prebrala sem tudi knjigo 7 stebrov zdravega življenja in si izdelala program za preobrazbo zdravja. Po desetih terapijah, dieti proti kandidi in uživanju probiotikov sem se popolnoma pozdravila. O mikroorganizmih ni bilo niti sledu, imunski sistem je bil odličen in odpovedala sem naročen poseg za odstranitev hemeroidov. Res iz srca priporočam.

Petra, Brežice

 

****** 

Moja hči je bila že več dni cela v izpuščajih, katere je spremljala huda srbečica. Ponoči se je zbujala, zjutraj pa se je zbudila spraskana do krvi. Od vsega tega je bila zelo utrujena in izčrpana. Prijatelj mi je povedal za center zdravja, kjer so pomagali tudi njemu. Odločila sem se, da jo peljem, kar se je izkazalo za najboljšo odločitev. Diagnostična naprava je na površini kože pokazala 2 aktivne frekvence glivic, ki bi lahko bile vzrok njenih težav. Že po prvem tretmaju se je stanje umirilo in po dolgem času je noč prespala. Na drugem tretmaju je bila hči že vesela in prerojena, po nekaj tretmajih so izpuščaji in srbečica popolnoma izginili.

Jasmina, Samobor

*****

V zimskem času se mi je pojavil suh, boleč kašelj. Ob vsakem globokem kašlju sem začutil ostro bolečino v prsnem predelu, ki se je občutila celo v hrbtu. Še najbolj moteče je bilo zbujanje sredi noči. Situacija je postajala nevzdržna tudi za moje bližnje. Meni pa se je že sama ideja, da bi poiskal pomoč upirala. Na prigovarjanje žene, sem se vseeno odločil za diagnostični pregled v centru Pot zdravja. Ob pregledu je bilo razvidno, da je oslabljen celoten dihalni sistem od nosu, grla, sapnika, bronhijev in pljuč. Rezultati terapije so bili skoraj takojšnji. Že po treh obiskih, skoraj nisem več kašljal. Ugotovili so tudi sledi azbesta v telesu. Po priporočilu sem se odločil za razstrupljanje. Počutim se lahkotnejše in pomlajeno. 

Slavko, Brežice

 

*****

Moja hči se je nekega jutra zbudila v krvavih madežih. Krvavela je povsod po koži in iz dlesni. V bolnici so ugotovili, da dobila avtoimuno reakcijo in ima "trombocito penijo", kar pomeni, da v krvi več ni imela trombocitov, ki skrbijo za strjevanje krvi. Bila je v življenjski nevarnosti in za njeno stanje ni bilo zdravila. Po več mesecih iskanja sem nabavil hišno napravo Sensitiv Imago Angel, ki od takrat dela v našem domu 24 ur na dan. Ravno tako smo vzeli frekvenčno obravnavo in spremenili svoje življenjske navade po metodi 7 stebrov zdravega življenja. Po zaključenem ciklu je moja hčer bila povsem zdrava in tudi alergije s katerimi se je soočala prej vsa leta njenega življenja, so povsem izginile. Sedaj je povsem zdrava in nima več nobenih težav.

Aleksander, Brežice

*****

Zaradi raka na debelem črevesu sem bil operiran, dobil sem vrečko in kemoterapijo. Celo leto po operaciji se mi pooperativne rane niso zacelile in pojavljali so se konstantni vnetni procesi. Po spletu naključij sem se odpravil v center zdravja in prejel 10 frekvenčnih kompezacij. Ravno tako sem začel upoštevati nasvete iz knjige 7 stebrov zdravega življenja. V roku dobrega meseca so se mi rane v celoti pocelile in lahko so mi odstranili vrečko ter sem lahko začel normalno odvajati blato. 

Klemen, Krško

 

*****

V center Pot zdravja me je naročil mož in sicer zaradi dolgotrajnih bolečin v vratni hrbtenici ter konstantnih glavobolov. Sam je imel pred tem v centru dobre izkušnje, saj se je s pomočjo reiki masaž znebil bolečin v križu. Maser Matija je v sklopu petih terapij, ki so si sledile na približno 4 dni, izvajal kombinacijo klasične masaže na obolelih mestih, masaže stopal in občasno reiki masaže. Z izredno osebnim pristopom, pogovorom, pozornostjo in izraženo skrbjo nad mojim počutjem ter stanjem se je po terapijah bolečina v vratu zmanjšala, glavoboli pa so popolnoma izzveneli. Že dolgo časa nisem bila tako dolgo brez protibolečinskih tablet.
 
Urška, Brežice 

 

 

Info


 

Pot zdravja

Finžgarjeva ulica 1

8250 Brežice

 

 

NAROČITE SE
preko spletnega obrazca

 

 

ali

nas pokličete na

041 365 817

 

ali

nam pišite na

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Prijava na e-novice

 

Prijavite se na naše Pot zdravja e-novičke in prejmite EKSKLUZIVNI dostop do Vodnika po čakrah, kjer boste na 33. straneh spoznali:

 

• posamezne čakre in kako vplivajo na nas,

• vaje za spodbujanje čaker,

• načine za samozdravljenje,

• ustrezne drage kamne, eterična olja in barve za posamezne čakre,

• afirmacije za harmonizacijo čaker.

 

1x do 2x mesečno boste prejemali koristne nasvete in informacije, ki vam bodo pomagale izboljšati vaše zdravje in zaživeti polno življenje.

 

Vnesite veljaven elektronski poštni naslov.

Prosimo da vnesete vaš E-poštni naslov.

Prosimo vas, da polje obkjukate.

Pridružite se nam na socialnih omrežjih

 

 

 

Pot zdravja

Finžgarjeva ulica 1

8250, Brežice

 

  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

  041 365 817

 

© 2018 Pot zdravja. Vse pravice pridržane.